Yara Moi 100 ml

114,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Stoc limitat

Yara Moi 100 ml - Parfum Arabesc Dama

Pasionează-te de rafinamentul parfumurilor arabe cu Yara Moi, o creație exclusivistă a casei de parfumuri Lattafa. Cu o compoziție olfactivă atent echilibrată, acest parfum este menit să întruchipeze misterul și farmecul feminin al Orientului.

Descoperă Acordurile Yara Moi:

  • Note de vârf: De la prima pulverizare, ești prins în mrejele unei combinații hipnotice de iasomie și piersică. Floralul intens al iasomiei se îmbină armonios cu dulceața suculentă a piersicii, creând o impresie inițială vibrantă și invitândă.

  • Note de mijloc: Pe măsură ce inima parfumului se dezvăluie, ești purtat într-o lume a indulgenței. Nota de chihlimbar adaugă o adâncime caldă și rezinoasă, în timp ce caramelul îndulcește compoziția cu o tentă gurmandă, aproape păcătoasă.

  • Note de bază: Baza parfumului se așează cu o prezență lemnoasă și pământie, grație notelor de paciuli și lemn de santal. Acestea completează aroma cu un caracter sofisticat, lăsând o amprentă persistentă și seducătoare pe piele.

Yara Moi 100 ml este dedicat femeii moderne care dorește să îmbine eleganța tradițională cu farmecul contemporan. Fiecare picătură evocă sentimentul unei serate magice într-un palat arabesc, unde răsfățul și misterul sunt la ele acasă.

Detalii

Categorii
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate