NOU
22%
  • louis varel, she, parfum dama
  • louis varel, she, parfum dama

She 100 ml

84,99 RON (TVA inclus) 110,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

She 100ml - Parfum Frantuzesc Dama

Evocând farmecul etern al Franței, She de la Louis Varel întruchipează eleganța subtilă și puterea tacită a femeii moderne. Inspirat de mistica Parisului, acest parfum este o declarație de autoafirmație și grație, o simfonie olfactivă ce celebrează forța și sensibilitatea feminității.

O călătorie olfactivă cu She:

  • Note de vârf: Primul acord te captivează cu delicatețea florală a iasomiei, un semn al purității și feminității. Acest buchet primar este amplificat de vivacitatea dulce și citrică a mandarinei, deschizând drumul pentru o experiență senzorială inedită.

  • Note de mijloc: Inima parfumului este inundată de lumina soarelui. Notele solare oferă o căldură radianta, un sentiment de vară ce nu se sfârșește, în timp ce iasomia repetată aici intensifică aroma sa florală, aducând adâncime și textura.

  • Note de bază: În încheiere, misterul se așterne printr-o combinație enigmatică de ambră caldă și cașmeran, care lasă o dâră senzuală și luxoasă, ca o atingere fină pe piele.

Descoperă She – esența veritabilei eleganțe, o odă dedicată spiritului femeilor care își trăiesc viața cu pasiune și determinare.

Detalii

Categorii
Brand
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate