NOU
20%
  • nylaa, Oud Al Qadima, parfum arabesc unisex
  • nylaa, Oud Al Qadima, parfum arabesc unisex

Oud Al Qadima 100 ml

79,99 RON (TVA inclus) 100,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Oud Al Qadima 100ml - Un Parfum Arabesc Unisex Care Transcende Timpul

Descoperiți un parfum care stăpânește cu măiestrie tradiția parfumeriei arabești într-o compoziție modernă și captivantă: Oud Al Qadima. Creat de casa de parfumuri Nylaa, acest parfum unisex vă transportă într-o călătorie olfactivă impresionantă, ce îmbină note exotice și rafinate.

  • Note de Vârf: Parfumul se deschide cu o explozie de note citrice și florale, însoțită de sofran, un ingredient rar și prețios. Această combinație vibrândă și revigorantă creează o intrare spectaculoasă, învăluind purtătorul într-o aură de energie și eleganță.

  • Note de Mijloc: Inima parfumului este dominată de lemn de agar (oud), ce reprezintă esența parfumeriei arabești. Împreună cu notele indulgente de caramel și ambra, acestea dezvăluie o personalitate complexă și enigmatică. Acest contrast bogat adaugă un caracter misterios și intrigant, deschizând uși către o experiență olfactivă unică.

  • Note de Bază: În încheiere, parfumul se așează într-un amestec profund și durabil de rășini, note lemnoase, vanilie, paciuli și mosc. Aceste note conferă o senzualitate și o încălzire irezistibilă, lăsând o impresie magnetică și persistentă.

Oud Al Qadima este o creație artistică ce exprimă profunzimea și versatilitatea parfumeriei arabești. Este alegerea perfectă pentru cei care caută un parfum care transcende timpul și genurile, oferind o experiență senzorială de neuitat.

Detalii

Brand
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate