NOU
  • marhaba tobacco vanilla - parfum arabesc unisex
  • marhaba tobacco vanilla - parfum arabesc unisex 1

Marhaba Tobacco Vanilla 100 ml

179,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Tobacco Vanilla de la Marhaba – Parfum Unisex 100ml: O Simfonie Orientală într-un Flacon

Tobacco Vanilla de la Marhaba este o celebrare a parfumeriei orientale într-o sticlă rafinată de 100ml. Acest parfum unisex este o invitație la o călătorie olfactivă excepțională, plină de surprize, unde luxul oriental se întâlnește cu misterul și eleganța.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Parfumul își face apariția cu note vibrante de frunze de tutun și condimente, creând o impresie olfactivă puternică și magnetică. Aceste note de vârf introduc un prolog intrigant, plin de personalitate și vitalitate.

Note de mijloc: În centrul parfumului, boabele de tonka se îmbină armonios cu floarea de tabac, vanilia și cacao, creând o combinație de arome calde și irezistibile. Aceste note de mijloc adaugă o complexitate olfactivă, care subliniază caracterul unic și seducător al parfumului.

Note de bază: Finalul este o combinație de frunze uscate și note lemnoase, ce adaugă un strat de mister și profunzime, încheind experiența olfactivă cu o impresie durabilă și indelungată.

De ce să alegeți Tobacco Vanilla?

Tobacco Vanilla este destinat persoanelor care se identifică cu aromele sofisticate și exotice. Notele sale distincte, de la frunze de tutun și condimente până la notele lemnoase și frunze uscate, alcătuiesc o esență unisex care atrage atenția și rămâne în amintire.

Experimentați rafinamentul parfumeriei arabe cu Tobacco Vanilla de la Marhaba. Într-un flacon de 100ml, acest parfum vă invită să descoperiți o lume olfactivă fascinantă, plină de nuanțe și surprize.