NOU
  • marhaba tobacco blend- parfum arabesc unisex
  • marhaba tobacco blend- parfum arabesc unisex 1

Marhaba Tobacco Blend 100 ml

189,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Marhaba Tobacco Blend Unisex Parfum 100ml: Încântător și Indimenticabil

Adânciți-vă în sofisticata lume orientală cu Marhaba Tobacco Blend, un parfum unisex într-un flacon stilat de 100ml. Întruchipând misterul și luxul, acest parfum își adâncește rădăcinile în tradiția bogată a parfumeriei arabe.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Pătrunderea în universul Tobacco Blend se face prin note intense de frunze de tutun, rom și cedru, alcătuind un amestec aromatic captivant și îndrăzneț, marcând începutul unei experiențe olfactive unice.

Note de mijloc: Profunzimea parfumului este dată de lemnul de guaiac și cardamon, mirodenii ce se împletesc în inima parfumului pentru a adăuga straturi de mister și rafinament. Notele mijlocii fascinante îl transformă pe Tobacco Blend într-o esență irezistibilă.

Note de bază: Sfârșitul parfumului este o remarcabilă combinație de rășină benzoică, boabe de tonka și fructe, ce lasă în urmă o aromă dulce, balsamică și ușor picantă. Finalul sofisticat creează o amprentă de durată, o reflecție a eleganței și puterii parfumului.

De ce să alegeți Tobacco Blend?

Un parfum pentru spiritele distinctive, Tobacco Blend se adresează celor cu o personalitate puternică. Notele sale excepționale de vârf și de bază amplifică carisma purtătorului, lăsând o impresie inconfundabilă.

Concluzie:

Tobacco Blend de la Marhaba te invită să descoperi un univers plin de rafinament și mister. Închis într-un flacon de 100ml, acest parfum este o combinație magistrală de arome orientale ce răsfață simțurile.