Marhaba Tao Ether 100 ml

189,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Tao Ether de la Marhaba – Parfum Unisex 100ml: Rafinamentul Orientului Într-o Sticlă

Experimentează magia parfumeriei arabe cu Tao Ether, parfumul unisex de la Marhaba. Prezentat într-un flacon elegant de 100ml, acest parfum se distinge prin combinația sa unică de arome, evocând misterul și senzualitatea exotice ale Orientului.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Tao Ether te întâmpină cu note vibrant de nectarină, portocală  și condimente, care oferă un preludiu plin de vitalitate și caracter, antrenându-ți simțurile într-un dans olfactiv plin de pasiune.

Note de mijloc: În centrul parfumului, vanilia se împletește cu flori albe, rom și ceai alb, creând o simfonie olfactivă echilibrată și seducătoare. Aceste note de mijloc conferă parfumului Tao Ether o notă de rafinament, făcându-l să radieze de o eleganță de neegalat.

Note de bază: Finalul se dezvăluie printr-o combinație caldă și misterioasă de miere, patchouli, tonka și lemn de santal. Aceste note de bază lasă în urmă o amprentă indelungată, pecetluind povestea olfactivă a parfumului cu o notă de mister și rafinament.

De ce să alegeți Tao Ether?

Tao Ether este destinat celor care doresc să își exprime personalitatea printr-un parfum care iradiază sofisticare și caracter. De la notele sale de vârf vibrante la cele de bază misterioase, acest parfum te va face să ieși în evidență oriunde te-ai afla.

Cu Tao Ether de la Marhaba, te poți bucura de o experiență olfactivă inedită, plină de rafinament și senzualitate. Într-un flacon de 100ml, acest parfum te invită să descoperi magia parfumeriei arabe.