NOU
  • marhaba sensitive parfum arabesc dama 1
  • marhaba sensitive parfum arabesc dama

Marhaba Sensitive 100 ml

169,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Sensitive de la Marhaba – Parfum de Damă 100ml: O Îmbrățișare Aromată într-un Flacon Refined

Sensitive de la Marhaba este un parfum de damă cu un flacon de 100ml ce aduce o notă de sensibilitate și feminitate. Pătrunde în universul parfumeriei orientale și lasă-te învăluită de o mireasmă bogată și complexă, plină de promisiune și mister.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Acest parfum se deschide cu note vibrante și fructate de coacăze negre, bergamotă, portocală și pară, condimentate cu un strop de piper roz. Aceste note de vârf te încântă cu o senzație proaspătă și energizantă.

Note de mijloc: Inima parfumului este o îmbinare florală delicată de iasomie, tuberoză, flori de portocal, ylang-ylang și stânjenel. Aceste note de mijloc alcătuiesc un buchet floral seducător care adaugă o profunzime senzuală și feminină amestecului.

Note de bază: Finalul este o îmbrățișare dulce și catifelată de mosc alb, pralină, vanilie și frișcă, ce lasă în urmă o mireasmă de durată și un sentiment de confort și căldură.

De ce să alegeți Sensitive?

Sensitive de la Marhaba este un parfum perfect pentru femeia contemporană care își exprimă sensibilitatea și feminitatea prin intermediul parfumului pe care îl poartă. De la notele de vârf fructate până la cele de bază dulci și cremoase, acest parfum este o alegere ideală pentru orice moment al zilei.

Cu Sensitive de la Marhaba, poți experimenta bogăția parfumeriei orientale într-un flacon de 100ml. Descoperă acest parfum de damă ce te va învălui într-o mireasmă seducătoare și de neuitat.