NOU
  • marhaba rouge 100 ml- parfum arabesc unisex
  • marhaba rouge 100 ml- parfum arabesc unisex 1

Marhaba Rouge 100ml

169,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Rouge de la Marhaba – Parfum Arabesc Unisex 100ml: Senzualitatea Răsăritului într-un Flacon

Invită-ți simțurile într-o călătorie exotică cu Rouge, parfumul arabesc unisex de la Marhaba. Într-un flacon sofisticat de 100ml, acest parfum reprezintă quintesența eleganței orientale, captivând cu misterul și seducția sa inconfundabile, specifice parfumeriei arabe.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Alegerea perfectă pentru începutul unei zile pline de provocări, Rouge te întâmpină cu note energizante de iasomie, migdale și șofran. Aceste arome alcătuiesc un prolog atrăgător, ce promite o experiență olfactivă plină de surprize.

Note de mijloc: Profunzimea parfumului este evidențiată de notele de mijloc de lemn de cedru, care aduc o mireasmă de natură sălbatică și senzuală. Aceste note de mijloc adaugă o notă de rafinament la parfumul Rouge, intensificând caracterul său distinct.

Note de bază: Închiderea este un festin de ambra, ce lasă în urmă o notă de bază caldă, fermecătoare și misterioasă. Aceasta creează o impresie de durată, încheind într-un mod armonios povestea olfactivă a parfumului.

De ce să alegeți Rouge?

Rouge este un parfum pentru cei ce iubesc să-și lase amprenta oriunde se află. Notele sale de vârf energizante, coroborate cu cele de mijloc rafinate și cu cele de bază seducătoare, fac din acest parfum alegerea perfectă pentru cei care vor să impresioneze și să rămână în memoria celor din jur.

Concluzie:

Rouge de la Marhaba te invita să explorezi un univers plin de mister și seducție. Într-un flacon de 100ml, acest parfum te cucerește cu magia orientului, ce răsfață simțurile cu arome inconfundabile.