NOU
  • marhaba passion 100 ml - parfum arabesc dama
  • marhaba passion 100 ml - parfum arabesc dama 1

Marhaba Passion 100 Ml

169,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Parfum Arabesc Dama Marhaba Passion 100 Ml

Delectează-te într-o aură de seducție și rafinament cu Passion de la Marhaba, parfumul arabesc pentru femei, conceput pentru femeia contemporană și sofisticată. Paseste într-o călătorie olfactivă fascinantă, unde notele de vârf de pară, nalbă de mosc și ambră se împletesc cu acordurile senzuale de ylang-ylang și trandafir, îmbogățite cu note proaspete de apă, toate așezate pe un fundal seducător de mosc.

Note olfactive:

Note de vârf: Pară, Mosc, Ambră

Note de mijloc: Ylang-Ylang, Trandafir, Note Marine

Note de bază: Mosc

Parfumul Passion, o experiență olfactivă seducătoare: De la notele inițiale dulci și fructate la acordurile florale delicate și la profunditatea moscului, Passion te învăluie într-un buchet aromatic complex și hipnotizant. Descoperă misterul orientului cu fiecare pulverizare, unde aromele exotice se întâlnesc cu esențele florale și prospețimea apei.

Beneficiile tale: Parfumul Passion te definește ca o femeie seducătoare, emanând eleganță și încredere. Cu această simfonie armonioasă de note olfactive, îți poți exprima stilul unic și poți evidenția personalitatea ta captivantă. Fiecare notă persistă pe pielea ta, asigurându-ți o prezență remarcabilă și un farmec magnetic.

Caracteristici cheie:

Parfum arabesc de damă, cu note captivante de fructe, flori și mosc Formula de lungă durată și persistentă te învăluie în parfum pe tot parcursul zilei Sticlă elegantă de 100ml, oglindind rafinamentul și calitatea produsului

Revoluționează-ți experiența olfactivă cu Passion! Descoperă acest parfum arabesc rafinat pentru femei și bucură-te de o experiență olfactivă de neuitat. Lasă-te învăluită în magia parfumului oriental și lasă-ți amprenta olfactivă să-și facă simțită prezența!

Comandă acum Passion de la Marhaba și exprimă-ți rafinamentul și eleganța prin puterea unui parfum excepțional!