NOU
  • marhaba oud satin- parfum arabesc unisex
  • marhaba oud satin- parfum arabesc unisex 1

Marhaba Oud Satin 100ml

169,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Oud Satin de la Marhaba – Parfum Unisex 100ml: Eleganță Orientală în Sticlă

Pășiți într-un univers de lux și seducție cu Oud Satin, parfumul unisex de la Marhaba. Îmbrăcat într-un flacon de 100ml, acest parfum este o declarație a rafinamentului și eleganței, amintind de măiestria artistică a parfumeriei orientale.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Debutul Oud Satin este marcat de note de vârf revigorante de para și zmeura, însoțite de nuanțe fascinante de șofran. Această simfonie de arome fructate și condimentate creează un preludiu plin de viață și curiozitate.

Note de mijloc: În inima parfumului, trandafirul bulgăresc și floarea de portocal se împletesc într-un dans floral plin de gingășie și pasiune. Aceste note de mijloc conferă Oud Satin o esență profundă și emotivă.

Note de bază: Finalul parfumului se desfășoară într-o decadentă melodie de mosc, chihlimbar, paciuli și lemn de Agar (Oud). Aceste note de bază emană o senzualitate adâncă și misterioasă, infuzând Oud Satin cu o prezență irezistibilă și enigmatică.

De ce să alegeți Oud Satin?

Ideal pentru orice ocazie, Oud Satin este o alegere sofisticată pentru cei care apreciază parfumurile cu caracter. De la notele sale fructate de vârf, până la cele de bază de lemn exotic, acest parfum este o celebrare a luxului oriental și a misterului.

Concluzie:

Să te pierzi în bogăția aromelor Oud Satin de la Marhaba este o experiență senzorială inegalabilă.

Descoperă rafinamentul și eleganța Orientului în fiecare picătură de Oud Satin.