NOU
  • marhaba musk oud extreme parfum arabesc dama 1
  • marhaba musk oud extreme parfum arabesc dama

Marhaba Musk Oud Extreme 100 ml

169,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Musk Oud Extreme de la Marhaba – Parfum de Damă 100ml: Un Amestec Exotic și Intens

Musk Oud Extreme de la Marhaba este un parfum de damă într-un flacon de 100ml, care combină misterul și farmecul Orientului cu eleganța contemporană. Acest parfum este pentru femeia care se bucură de arome intense, exotice și complexe, oferindu-i un amestec de parfumuri îndrăznețe și senzuale.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Parfumul se deschide cu note de vârf pline de viață și picante de lămâie, cardamon și coriandru, care creează o senzație de proaspătă și energizantă.

Note de mijloc: La inima parfumului, un buchet intrigant de chiparos, trandafir bulgăresc, muscată și pelin se dezvăluie, adăugând o notă verde, florală și condimentată amestecului aromatic.

Note de bază: În baza parfumului, notele de rom, tămâie, lemn de agar, mosc și paciuli își fac apariția, completând armonia olfactivă cu accente calde, lemnoase și ambrate.

De ce să alegeți Musk Oud Extreme?

Musk Oud Extreme de la Marhaba este pentru femeia care dorește să se distingă printr-un parfum memorabil și captivant. Acest parfum este alegerea ideală pentru o femeie care se simte încrezătoare, puternică și sofisticată.

Cu Musk Oud Extreme de la Marhaba, vei face o călătorie prin lumea parfumeriei orientale. Acest parfum de damă de 100ml este un simbol al rafinamentului și al frumuseții, un manifest al personalității tale unice.