NOU
  • marhaba intense oud parfum arabesc unisex
  • marhaba intense oud parfum arabesc unisex

Marhaba Intense Oud 100 ml

169,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Intense Oud de la Marhaba – Parfum Unisex 100ml: O Fuziune Vibrantă și Îndrăzneață

Intense Oud de la Marhaba este un parfum unisex într-un flacon de 100ml, conceput pentru bărbați și femei care se îndrăgostesc de complexitatea și vibrația misterioasă a aromei de oud. Acest parfum combina note orientale și occidentale, creând o simfonie aromatică plină de personalitate.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Parfumul începe cu note dulci și aromatice de pară, șofran și zmeură, adăugând un plus de prospețime și vivacitate.

Note de mijloc: Inima parfumului este dominată de un buchet floral de trandafir bulgăresc și floare de portocal, care adaugă o textură florală și romantica amestecului.

Note de bază: În nota de final, moscul, chihlimbarul, paciuliul și lemnul de agar se combină pentru a crea o mireasmă bogată și profundă, care lasă o impresie durabilă.

De ce să alegeți Intense Oud?

Intense Oud de la Marhaba este alegerea perfectă pentru iubitorii de parfumuri orientale, care apreciază notele puternice și persistente. Este potrivit pentru toate ocaziile, adăugând un plus de sofisticare și rafinament prezenței tale.

Dacă ești în căutarea unui parfum care să iasă în evidență, Intense Oud de la Marhaba este alegerea ideală. Acest parfum unisex de 100ml este un simbol al stilului, al forței și al atractivității, redefinind așteptările de la un parfum.