NOU
  • intens mood marhaba- parfum arabesc barbati
  • intens mood marhaba- parfum arabesc barbati 1

Marhaba Intense Mood 100 Ml

164,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Parfum arabesc pentru bărbați - Intense Mood de la Marhaba, 100ml

Descoperă esența aventurii și a misterului cu Intense Mood de la Marhaba, un parfum arabesc remarcabil creat special pentru bărbații moderni și sofisticați.

Pătrunde într-o călătorie olfactivă fascinantă, unde notele vii de floarea pasiunii, cassis și pară se contopesc armonios cu acordurile senzuale de fructe și lăcrămioare și cu profunzimea lemnului nobil și a moscului alb.

Note olfactive:

Note de vârf: Floarea Pasiunii, Cassis, Pară

Note de mijloc: Fructe, Lăcrămioare

Note de bază: Mosc Alb, Chihlimbar, Lemn de Santal, Heliotrop, Vanilie, Patchouli

Descoperă o experiență aromatică fascinantă: De la primele note revigorante de fructe și flori până la mirosurile ademenitoare ale moscului alb și lemnului nobil, Intense Mood te va învălui într-un buchet aromatic complex și enigmatic. Fiecare pulverizare devine o călătorie olfactivă prin inima Orientului, unde aromele exotice se împletesc cu esența seducătoare a lemnului prețios.

Beneficii pentru tine: Intense Mood te transformă într-un bărbat misterios și sofisticat, emanând forță și încredere. Această combinație perfect echilibrată de note olfactive îți permite să-ți exprimi stilul unic și să-ți evidențiezi personalitatea captivantă. Fiecare notă persistă pe pielea ta, oferindu-ți o prezență memorabilă și un farmec aparte.

Caracteristici cheie:

  • Parfum arabesc de bărbați, cu note captivante de fructe, flori și lemn nobil
  • Formula de lungă durată și persistentă pentru a te bucura de parfum pe tot parcursul zilei
  • Ambalaj masculin și design rafinat, reflectând prestanța și calitatea produsului

Transformă-ți rutina olfactivă cu Intense Mood! Achiziționează acest parfum arabesc rafinat pentru bărbați și bucură-te de o experiență olfactivă de neuitat. Lasă-te învăluit în magia parfumului oriental și lasă amprenta ta olfactivă să-și facă simțită prezența!

Cumpără acum și îmbracă-te în misterul și sofisticarea parfumului Intense Mood de la Marhaba!