NOU
  • Marhaba insane- parfum arabesc unisex
  • Marhaba insane- parfum arabesc unisex 1

Marhaba Insane 100 ml

189,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Insane de la Marhaba – Parfum Unisex 100ml: Aromă Orientale Într-un Flacon De Lux

Insane de la Marhaba, un parfum unisex într-un flacon elegant de 100ml, este un omagiu adus maeștriei parfumeriei arabe. Împletind note vibrante și îndrăznețe, acest parfum captează esența aventurii olfactive și oferă o experiență senzorială de neuitat.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Parfumul debutează cu o notă îmbătătoare de coniac, care deschide scena cu o aromă intensă și rafinată, menită să-ți capteze atenția și să-ți stimuleze simțurile.

Note de mijloc: În inima parfumului, scorțișoara picantă se îmbină perfect cu boabele de tonka și stejarul, creând un echilibru fascinant între cald și rece, dulce și condimentat. Aceste note de mijloc construiesc un peisaj olfactiv complex și atrăgător.

Note de bază: Parfumul se încheie cu o combinație sublimă de pralină, vanilie și lemn de santal, care adaugă un finisaj dulce-lemnos, creând o amprentă olfactivă de durată.

De ce să alegeți Insane?

Insane este destinat celor care apreciază parfumurile cu personalitate, pline de surprize. De la notele puternice de coniac la cele dulci-lemnoase de pralină și lemn de santal, acest parfum este alegerea ideală pentru cei care doresc să-și exprime individualitatea prin intermediul unui parfum unic și sofisticat.

Cu Insane de la Marhaba, îți poți exprima personalitatea prin intermediul unui parfum care îmbină rafinamentul cu aventura. Acest parfum unisex de 100ml te invită să descoperi farmecul inegalabil al parfumeriei arabe.