NOU
  • marhaba contagious parfum arabesc dama
  • marhaba contagious parfum arabesc dama 1

Marhaba Contagious 100 ml

169,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Contagious de la Marhaba – Parfum de Damă 100ml: Deliciu Aromatic Într-un Flacon De Lux

Contagious de la Marhaba este un parfum de damă cu un flacon de 100ml care reflectă o personalitate seducătoare și dinamică. Cu arome bogate și texturate, acest parfum aduce un plus de rafinament și profunzime, îmbinând notele exotice și gurmande într-un amestec magnetic.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Parfumul se deschide cu note de vârf de cardamon, cafea mocha și vanilie, creând o introducere proaspătă și energizantă, cu un strop de dulceață.

Note de mijloc: Inima parfumului este alcătuită din note de mijloc de rom, cacao și scorțișoară. Acest trio captivant creează un amestec bogat și sofisticat, menit să atragă și să te cufunde în adâncurile sale olfactive.

Note de bază: La baza parfumului, cafea, lemn de cedru și paciuli vin să completeze amestecul, lăsând în urmă o senzație de caldură și profunditate. Aceste note de bază adaugă un finisaj lemnoasă și intensă, care persistă și se dezvoltă pe parcursul zilei.

De ce să alegeți Contagious?

Contagious de la Marhaba este un parfum pentru femeia care își exprimă încrederea și pasiunea prin aromele pe care le alege. Cu amestecul său sofisticat de note exotice și gurmande, acest parfum este alegerea perfectă pentru femeia care dorește să lase o impresie puternică și de neuitat.

Cu Contagious de la Marhaba, vei descoperi o lume plină de arome îmbătătoare și seducătoare. Acest parfum de damă de 100ml reprezintă o poartă către magia și rafinamentul parfumeriei orientale.