NOU
  • marhaba ayal 100 ml - parfum arabesc unisex
  • marhaba ayal 100 ml - parfum arabesc unisex 1

Marhaba Ayal 100 ml

169,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Ayal de la Marhaba – Parfum Unisex 100ml: Incantația Parfumeriei Orientale

Pătrunde în sfera aromelor orientale luxoase cu Ayal, parfumul unisex de la Marhaba. Prezentat într-un flacon elegant de 100ml, acest parfum este o odă dedicată misterului și rafinamentului, evocând complexitatea și seducția inegalabilă a parfumeriei arabe.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Ayal se deschide cu o explozie aromatică de cuisoare și frunze de violete, creând o introducere captivantă și stimulativă. Aceste note de vârf oferă un debut plin de personalitate și vibrantă energie.

Note de mijloc: În inima parfumului, cedrul și irisul formează o compoziție aromatică deosebită, oferind profunzime și echilibru. Aceste note de mijloc accentuează caracterul unic al parfumului Ayal, imprimându-i o notă de sofisticare.

Note de bază: Finalul este o combinație seducătoare de lemn de santal, mosc, chihlimbar, vanilie și patchouli. Aceste note de bază creează o atmosferă de senzualitate și mister, încheind într-un mod măiestrit povestea olfactivă a parfumului.

De ce să alegeți Ayal?

Ayal este alegerea ideală pentru cei ce doresc să-și exprime personalitatea printr-un parfum unic. De la notele sale de vârf pătrunzătoare la cele de bază calde și exotice, acest parfum îți va sublinia prezența și te va face de neuitat.

Concluzie:

Cu Ayal de la Marhaba, descoperi o combinație armonică de arome orientale într-un flacon de 100ml. Acest parfum reprezintă esența rafinamentului și misterului, îmbogățindu-ți experiența olfactivă.