NOU
  • Marhaba Arabesque- parfum arabesc unisex
  • Marhaba Arabesque- parfum arabesc unisex 1

Marhaba Arabesque 100ml

164,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Arabesque de la Marhaba – Parfum Unisex 100ml: Simfonia Orientală a Senzualității

Imaginați-vă o călătorie senzorială spre inima Orientului Mijlociu cu Arabesque, un parfum unisex de la Marhaba, îmbuteliat într-un elegant flacon de 100ml. Proiectat pentru a încânta și a trezi simțurile, Arabesque este o reflectare a frumuseții și misterului Orientului, împletind în mod subtil notele feminine și masculine într-un dans aromatic desăvârșit.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Arabesque debutează cu note de vârf atrăgătoare de căpșuni zemoase și vanilie dulce și cremoasă, creând o simfonie captivantă care vă va seduce și vă va trezi interesul.

Note de mijloc: Inima acestui parfum o reprezintă notele de iasomie, care adaugă o esență florală subtilă, reminiscentă a unui câmp de flori înflorite sub soarele strălucitor.

Note de bază: Finalul parfumului Arabesque este definit de notele de bază de ambră, mosc, lemn de santal și lemn de agar (oud). Acestea emană o senzualitate caldă și profundă, evocând misterul și complexitatea aromei. Ambra și moscul aduc un accent pudrat și intens, în timp ce lemnul de santal și oud-ul oferă o notă de lemn sofisticat și exotic, care persistă și te învăluie într-o mantie de rafinament și eleganță.

De ce să alegeți Arabesque?

Un parfum cu personalitate, Arabesque își dezvăluie treptat complexitatea, strălucind în orice ocazie. Fie că îl purtați la o întâlnire romantică de seară sau la un eveniment special, Arabesque îți va amplifica aura și te va face să ieși în evidență.

Concluzie:

Intră în lumea fascinantă a parfumurilor orientale cu Arabesque de la Marhaba, o experiență unică care te va conduce printr-un labirint de arome inebriante. Simte misterul și rafinamentul Orientului în fiecare strop de Arabesque.