NOU
  • marhaba afgano parfum arabesc unisex
  • marhaba afgano parfum arabesc unisex

Marhaba Afgano 100 ml

179,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Afgano de la Marhaba – Parfum Unisex 100ml: O Experiență Aromatică Unică și Senzuală

Marhaba vă aduce parfumul unisex Afgano într-un flacon de 100ml. Acest parfum este pentru connoisseurs, oferind o experiență aromatică îmbătătoare, unică și profundă. Afgano este o expresie a libertății și a transgresiunii, perfect pentru cei care caută să iasă în evidență.

Notele Parfumului:

Note de vârf: Afgano se deschide cu note verzi și un pic de canabis. Aceste note rafinate creează o intrare enigmatică și vibrantă în această lume olfactivă captivantă.

Note de mijloc: Inima parfumului se adâncește cu notele rafinate de cafea și tutun, însoțite de rășină și note lemnoase, care adaugă un nivel sofisticat și puternic de complexitate.

Note de bază: Afgano se încheie cu lemn de agar și tămâie, creând o bază caldă și senzuală care persistă și lasă o impresie durabilă.

De ce să alegeți Afgano?

Afgano de la Marhaba este un parfum pentru cei curajoși și aventuroși. Este parfumul care vă transportă într-o călătorie senzorială unică, plină de surprize și seducție. Acest parfum este ideal pentru serile în care doriți să lăsați o impresie puternică și memorabilă.

Afgano de la Marhaba este un parfum care nu urmează normele. Este destinat persoanelor care știu ce vor și nu se tem să o arate. Acest parfum unisex de 100ml este un statement de forță, seducție și autenticitate.

Detalii

Brand
Note de varf
CANABIS, NOTE VERZI
Note de Mijloc
CAFEA, TUTUN
Note de Baza
LEMN DE AGAR (OUD), TAMAIE
Tara de origine
U.A.E.
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review