Marhaba Addiction 100 Ml

169,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Parfum Arabesc Barbatesc Addiction 100 ml de la Marhaba

Descoperă puterea atracției cu Addiction de la Marhaba, un parfum arabesc bărbați provocator, conceput pentru omul modern și încrezător. Parfumul deschide un traseu olfactiv irezistibil, unde notele picante de cardamon și coriandru se întâlnesc cu acordurile delicate de trandafir roz, lăcrămioară și rubarbă, finalizând în adâncurile calde ale lemnului de santal, ambrei și mușchiului de stejar.

Note olfactive Addiction:

Note de vârf: Cardamon, Coriandru

Note de mijloc: Trandafir, Lăcrămioară, Rubarbă

Note de bază: Lemn de Santal, Ambră, Mușchi de Stejar

Experimentează o aventură aromatică enigmatică cu acest parfum oriental pentru bărbați: De la notele picante de cardamon și coriandru, până la aromele delicate de flori și notele calde ale lemnului de santal și ambrei, Addiction te învăluie într-o compoziție aromatică intrigantă și magnetică.

Beneficii pentru tine: Addiction îți accentuează personalitatea de bărbat modern și încrezător, emanând un aer de mister și seducție. Această armonie sofisticată de note olfactive îți permite să-ți exprimi stilul unic și să-ți scoți în evidență seducția innăscută.

Caracteristici cheie ale parfumului pentru bărbați Addiction:

  • Parfum arabesc de bărbați, cu note intrigante de condimente, flori și lemn
  • Formula de lungă durată pentru a te bucura de parfum pe tot parcursul zilei
  • Flacon elegant de 100ml ce reflectă misterul și calitatea produsului

Redefinește-ți ritualul olfactiv cu Addiction! Achiziționează acest parfum arabesc seducător pentru bărbați și bucură-te de o experiență olfactivă neegalată. Îmbrățișează farmecul parfumurilor orientale și lasă-ți semnătura olfactivă să vorbească despre tine!

Cumpără acum și îmbracă-te în aura misterioasă a parfumului Addiction de la Marhaba!