NOU
27%
  • louis varel, extreme wood, parfum unisex
  • louis varel, extreme wood, parfum unisex
  • louis varel, extreme wood, parfum unisex
  • louis varel, extreme wood, parfum unisex

Extreme Wood 100 ml

79,99 RON (TVA inclus) 110,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Extreme Wood 100ml - Esența naturii capturată într-o sticlă de parfum

Explorați aromele îmbietoare ale naturii cu parfumul unisex Extreme Wood de la Louis Varel. Acest elixir olfactiv încorporează acorduri lemnoase și condimentate într-o simfonie olfactivă îmbătătoare, inspirată de frumusețea și complexitatea elementelor naturale. Fiecare strop al acestui parfum își pune amprenta pe piele, revelând aromele îmbietoare și magnetice ale lemnului, într-o interpretare modernă și sofisticată.

O îmbrățișare lemnoasă și condimentată pentru simțuri:

  • Note de vârf: Deschiderea acestui parfum se aseamănă cu o îmbrățișare plină de prospețime și unicitate, datorită acordurilor de fructe roz, morcov și pelin. Această combinație surprinzătoare captează atenția și provoacă simțurile cu o energie vibrantă și îmbietoare.

  • Note de mijloc: Inima parfumului revelează o combinație intrigantă de acorduri lemnoase și condimentate, incluzând lemn alb, ulei de cypriol, condimente picante, amyris, tămâie și iris. Acest buchet adânc și complex conferă parfumului o personalitate distinctivă și seducătoare, care lasă o impresie de neuitat.

  • Note de bază: Baza parfumului, formată din note de mosc, ambră și vanilie, adaugă un finisaj cald și îmbietor, învăluind pielea într-o aromă senzuală și durabilă. Acest final catifelat îmbogățește parfumul cu o profunzime și o intensitate deosebite.

Extreme Wood de la Louis Varel este un parfum unisex care aduce un omagiu naturii și forței elementelor lemnoase. Alege să te exprimi cu eleganță și sofisticare, îmbrățișând aromele îmbietoare și magnetice ale lemnului.

Detalii

Brand
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate