Extreme Oud 100 ml

79,99 RON (TVA inclus) 110,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Extreme Oud 100ml - Răsfăț olfactiv într-un parfum unisex plin de personalitate

Sofisticat și misterios, parfumul Extreme Oud de la Louis Varel este o capodoperă olfactivă care captează esența îmbietoare a Orientului. Creat pentru persoanele care își doresc să se distingă prin eleganță și rafinament, acest parfum unisex dezvăluie acorduri îndrăznețe și învăluitoare, care persistă pe piele și incită imaginația.

Descoperă complexitatea și versatilitatea Extreme Oud:

  • Note de vârf: Parfumul se deschide cu note subtile și înviorătoare de osmanthus, o floare exotică și încântătoare, cu o aromă delicată, florală și fructată. Această notă creează o primă impresie captivantă și invitantă, pregătind terenul pentru dezvăluirea ulterioară a acordurilor mai profunde și mai complexe.

  • Note de mijloc: Inima parfumului este dominată de notele exotice și profund incitante de oud (lemn de agar) și priboi, o combinație îndrăzneață și unică. Lemnul de oud, denumit și "aurul negru al parfumeriei", adaugă o notă bogată, lemnosă și smokey, în timp ce priboiul adaugă un caracter revigorant și fresh.

  • Note de bază: Baza parfumului este învăluită în mister și senzualitate, cu note calde și îmbătătoare de cistus (trandafirul de piatră) și patchouli. Aceste acorduri de final adaugă o adâncime și o intensitate remarcabilă, încheind compoziția parfumată într-un mod memorabil.

Extreme Oud de la Louis Varel este o creație olfactivă ce întruchipează rafinamentul și exotismul într-o sticlă elegantă. Acest parfum unisex este alegerea ideală pentru cei care își doresc să se exprime prin note sofisticate și seducătoare.

Detalii

Brand
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate