NOU
27%
  • louis varel, extreme orchid, parfum unisex
  • louis varel, extreme orchid, parfum unisex

Extreme Orchid 100ml

79,99 RON (TVA inclus) 110,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Extreme Orchid 100ml - O Experiență Olfactivă Cu Adevărat Regală

Fă loc în garderoba ta olfactivă pentru o capodoperă a parfumeriei franceze. Prezentăm Extreme Orchid de la Louis Varel - un parfum care împletește note florale și fructate cu accente orientale, creând o impresie unică și memorabilă.

  • Note de top: Parfumul debutează cu o combinație exotică și vibrantă de șofran, mandarină, piersică și orhidee, care te învăluie într-o adiere de prospețime și efervescență. Aceste note sunt ca o invitație la o călătorie olfactivă plină de mister și rafinament.

  • Note de mijloc: Inima parfumului dezvăluie o simfonie luxuriantă de flori și arome dulci. Notele bogate de trandafir se combină cu accentele senzuale de caramel și violetă, creând o experiență olfactivă profundă și captivantă. Acordurile de patchouli și orhidee roșii adaugă o adâncime misterioasă, ca un vals olfactiv ce te învăluie într-o aură seducătoare și elegantă.

  • Note de bază: La baza, notele calde și catifelate de musk, mușchi, chihlimbar și orhidee roșii se îmbină pentru a-ți oferi o senzație de încredere și sofisticare, învăluindu-te într-o aromă ce persistă și te însoțește pe tot parcursul zilei.

Extreme Orchid de la Louis Varel este un parfum unisex, creat pentru cei care apreciază eleganța și complexitatea unui parfum cu adevărat excepțional. Fiecare strop de Extreme Orchid este o amintire olfactivă care nu va fi ușor uitată.

Detalii

Brand
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate