NOU
27%
  • louis varel, extreme jasmine, parfum unisex
  • louis varel, extreme jasmine, parfum unisex
  • louis varel, extreme jasmine, parfum unisex

Extreme Jasmine 100 ml

79,99 RON (TVA inclus) 110,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Extreme Jasmine 100ml - Senzualitatea și sofisticarea îmbrățișate într-un parfum unisex

Apreciat deopotrivă de bărbați și femei, Extreme Jasmine de la Louis Varel este o creație parfumată rafinată, ce transpune esența florilor de iasomie într-o simfonie olfactivă seducătoare și memorabilă. De la primul contact cu pielea, acest parfum emană note îmbietoare și sofisticate, transformând orice moment într-o experiență de lux.

Aprofundați-vă în lumea parfumată a Extreme Jasmine:

  • Note de vârf: Parfumul se deschide cu acorduri suave și înviorătoare de iasomie egipteană, o floare apreciată pentru aroma sa distinctă și catifelată. Această notă de vârf învăluie simțurile într-un voal misterios și captivant, evocând o grădină înflorită la apusul soarelui.

  • Note de mijloc: Inima parfumului dezvăluie un buchet complex și intens de flori, dominat de note de iasomie și tuberoză, două esențe care adaugă o notă de eleganță și rafinament. Acordurile dulci de boabe de tonka și lemn de migdale adaugă o adâncime surprinzătoare și intrigantă, echilibrând buchetul floral și îmbogățind compoziția parfumată.

https://c.cdnmp.net/613735865/content/Arome/iasomie.webp

  • Note de bază: Baza parfumului este învăluită în senzualitatea și căldura moscului și vaniliei, care adaugă o notă de dulceață și confort. Lemnul de cașmir, lemnul de santal și pielea completează acest final cu o tentă de rafinament și eleganță, lăsând o amprentă îndelungată și plăcută pe piele.

Extreme Jasmine de la Louis Varel este o creație parfumată ce îmbină simplitatea cu sofisticarea, evocând eleganța și senzualitatea florilor de iasomie. Un parfum ce surprinde și încântă prin acordurile sale subtile și rafinate, oferind o experiență olfactivă de neuitat.

Detalii

Brand
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate