NOU
27%

Extreme Blossom 100 Ml

79,99 RON (TVA inclus) 110,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Extreme Blossom 100ml - Parfum Frantuzesc de Dama

Îmbogățit cu o esență pariziană și o sofisticare atemporală, Extreme Blossom de la Louis Varel este o oda adusă feminității moderne și eleganței pure. Un parfum care sărbătorește frumusețea subtilă a naturii și complexitatea femeii contemporane, ce se dorește a fi neuitat.

Explorarea Senzației Olfactive:

  • Notele de vârf: Începutul este ca o îmbrățișare revigorantă a prospătății. Bergamota strălucește cu vivacitatea ei citrică, în timp ce portocala adaugă o undă caldă și optimistă. Acest preludiu este ca un răsărit de soare pe Champs-Élysées.

  • Notele de mijloc: Inima parfumului dezvăluie un buchet floral-lemnos, unde lemnul alb se întâlnește cu dulceața portocalei și delicatețea neroli. Fructele roșii adaugă un strat subtil de dulceață și zâmbet, creând un echilibru perfect între senzualitate și naturalețe.

  • Notele de bază: Finalul este profund și misterios, cu note calde de ambroxan care se mănâncă perfect cu senzualitatea pură a moscului. Este o promisiune de amintiri care persistă, o amprentă olfactivă inconfundabilă.

Extreme Blossom nu este doar un parfum. Este esența spiritului liber al Parisului, o îmbrățișare între clasic și contemporan, între tradiție și avangardă.

Detalii

Categorii
Brand
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate