NOU
  • alhambra, Bronze For Men, parfum arabesc barbati
  • alhambra, Bronze For Men, parfum arabesc barbati

Bronze For Man 100 Ml (Inspirat din Hugo Boss-Orange for Men)

94,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Bronze For Man 100 ml - Parfum Arabesc Barbati

Inspirat din Hugo Boss-Orange for Men

Emanând forță și rafinament, parfumul arabesc bărbătesc Bronze For Man este o creație de invidiat ce reușește să capteze aura bărbatului modern, stilat și plin de încredere. Creat de casa de parfumuri Alhambra, acest parfum este clona rafinată a apreciatului Hugo Boss-Orange for Men, oferind o experiență olfactivă la un nivel nou de sofisticare.

Compoziția parfumului este structurată într-o armonie perfectă:

Note de vârf: Începutul oferă o senzație proaspătă și plină de vitalitate, datorită unei combinații inspirate de măr roșu și coriandru. Această intrare energizantă setează tonul pentru o călătorie olfactivă memorabilă.

Note de mijloc: Inima parfumului dezvăluie o complexitate impresionantă prin tămâie și piper. Aceste note creează un echilibru între sacru și pământesc, aducând un nivel profund și misterios experienței parfumate.

Note de bază: Finalul este o emanație caldă și masculină, construită din note lemnoase și vanilie. Această combinație asigură o senzație de confort și o prezență puternică, care persistă în timp.

Bronze For Man 100 ml este mai mult decât un parfum, este o declarație de stil și un tribut adus bărbatului modern. Perfect pentru ziua de lucru agitată sau pentru o seară sofisticată în oraș, acest parfum îți amplifică prezența și atrage priviri admirative.

Exprimă-ți forța și stilul unic cu Bronze For Man. Fiind inspirat de clasicul Hugo Boss-Orange for Men, este un companion ideal care îți subliniază caracterul și personalitatea distinctă. Oferă-ți rafinamentul pe care îl meriți!

Detalii

Tara de origine
U.A.E.
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate