NOU
  • azhaar parfum arabesc dama
  • azhaar parfum arabesc dama 1

Azhaar 35 ml

Lattafa
60,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Lattafa
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Azhaar de la Lattafa - Emoție Florală Refined într-un Parfum Arabesc de 35 ml


Azhaar de la Lattafa este parfumul care trezește emoții delicate și te învăluie într-o experiență olfactivă captivantă. Notele sale unice te transportă într-un univers floral rafinat și feminin, oferindu-ți o senzație de lux și eleganță.

Notele de vârf, cu tuberoza și zambila lor seducătoare, îți răsfață simțurile și îți creează o senzație de delicatețe și feminitate. Ele îți dezvăluie arome sofisticate și îți încântă simțurile într-un mod subtil și senzual.

În mijlocul acestui buchet floral, tuberoza, iasomia, bujorul, magnolia și ylang-ylang se împletesc armonios, creând o sinfonie olfactivă de o frumusețe rară. Parfumul te învăluie într-o aură de eleganță și feminitate, emanând un farmec subtil și seducător.

Notele de bază, cu lemnul de cedru, ambră și moscul alb, aduc adâncime și persistență parfumului. Ele îți înfășoară pielea într-o notă caldă și senzuală, lăsând o amprentă de rafinament și seducție.

Azhaar de la Lattafa este parfumul ce trezește emoții delicate și te încurajează să-ți exprimi feminitatea într-un mod subtil și rafinat. Experimentează un parfum arabesc de 35 ml care îți subliniază eleganța și farmecul natural.

Detalii

Brand
Apa de parfum
35 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate