NOU
26%

Aura D’Eclat 100 ml

94,99 RON (TVA inclus) 129,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Asemanator cu Lanvin-Éclat d’Arpège.

Apa de parfum, "Aura D'Eclat" 100 ml - Parfum Arabesc Dama


Inspirat de grația și luminozitatea Lanvin-Éclat d'Arpège, parfumul Aura D'Eclat din casa de parfumuri Alhambra este un omagiu adus frumuseții eternelor și eleganței femeilor. Acest parfum arabesc de damă emană o splendoare incontestabilă, fiind potrivit pentru doamnele și domnișoarele ce caută un accent sofisticat și delicat.

Compoziția parfumului se dezvăluie astfel:

Note de vârf: Intrarea în scenă se face cu lamaie revigorantă și liliac proaspăt, creând o primă impresie aerată și tonică, plină de efervescență.

Note de mijloc: Aceste note de intrare dau loc unei inimi sublime de frunze de ceai verde și frunze de piersic. Acest duo verde și fructat imprimă o notă florală delicată, aducând un echilibru și o profunzime inconfundabile.

Note de bază: În final, cedrul misterios și moscul senzual se contopesc, stabilind o bază caldă și atrăgătoare. Acest contrast de texturi lemnate și mătăsoase lasă o impresie durabilă și irezistibilă.

Aura D'Eclat 100 ml se impune ca un parfum de zi cu zi pentru femeia care își dorește să fie remarcată, dar într-un mod subtil și grațios. Esența sa floral-citrică îmbinată cu accente lemnate este perfectă pentru a întregi o ținută elegantă și a adăuga un strop de rafinament.

Imortalizează-ți eleganța și plasează-te în centrul atenției cu Aura D'Eclat, o simfonie olfactivă ce captivă simțurile și îmbrățișează frumusețea feminină în fiecare strop.

Rezumă esența ta cu Aura D'Eclat de la Alhambra, un tribut adus clasicului Lanvin-Éclat d'Arpège. Fii strălucitoare, fii tu!

Detalii

Brand
Tara de origine
U.A.E.
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review