NOU
18%
 • nylaa, Arab Al Airaah, parfum arabesc unisex
 • nylaa, Arab Al Airaah, parfum arabesc unisex
 • nylaa, Arab Al Airaah, parfum arabesc unisex
 • nylaa, Arab Al Airaah, parfum arabesc unisex

Arab Al Airaah 100ml

89,99 RON (TVA inclus) 109,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Arab Al Airaah 100ml - Elixirul Extravaganței și al Senzualității Orientale

Transpune-te în lumea somptuoasă a parfumurilor arabești cu Arab Al Airaah de la Nylaa, un parfum unisex ce îmbină arome exotice și seducătoare. Având la bază ingrediente prețioase și rare, acest parfum îți va revela complexitatea și măiestria artei parfumeriei orientale.

 • Note de Vârf: Acest parfum începe cu o combinație surprinzătoare și inconfundabilă de cimbru, șofran și zmeură, care creează o impresie unică și vibrantă. Aceste note incitante și proaspete dau naștere unei deschideri neașteptat de revigorante și pline de viață.

 • Note de Mijloc: Inima parfumului este învăluită într-o aură de misticism și spiritualitate, cu note de olibanum, tamaie și iasomie. Această combinație divină adaugă o profunzime și o intensitate aparte parfumului, evocând reverii și visări ale unei nopți arabe.

 • Note de Bază: Parfumul atinge apogeul în notele de bază unde pielea întoarsă, lemnul și chihlimbarul aduc un finisaj profund și senzual. Acest amestec de arome pământești și calde este ca o îmbrățișare caldă și reconfortantă, care îți va accentua prezența și va lăsa o amintire de neuitat.

Arab Al Airaah de la Nylaa este o creație de neegalat pentru cei ce își doresc să experimenteze bogăția și extravaganta parfumeriei arabești. Ideal pentru orice ocazie, acest parfum va aduce o notă de rafinament și eleganță în fiecare zi.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate