NOU
24%
  • nylaa,Amber Al Zaeem, parfum arabesc unisex
  • nylaa,Amber Al Zaeem, parfum arabesc unisex

Amber Al Zaeem 100ml

89,99 RON (TVA inclus) 119,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Amber Al Zaeem 100ml - Un Parfum Arabesc de Neuitat

De la casa de parfumuri Nylaa vine Amber Al Zaeem, o adevărată capodoperă olfactivă care te va seduce cu aromele sale deosebite și sofisticate. Inspirat de bogăția și măiestria parfumeriei arabești, acest parfum unisex aduce un echilibru perfect între tradiție și modernitate, îmbinând note exotice și contemporane într-o simfonie armonioasă.

  • Note de Vârf: Parfumul te întâmpină cu note de vârf pline de farmec, compuse din acorduri chypre și fructe roșii. Acest prolog fascinant reușește să surprindă și să încânte, trezind interesul și invocând un sentiment de prospețime și unicitate.

  • Note de Mijloc: Inima parfumului dezvăluie un buchet de arome opulente, cu flori de paciuli, prune și zahăr din fructe. Acest amestec de note florale și fructate adaugă profunzime și complexitate, creând o senzație de rafinament și senzualitate care te va cuceri.

  • Note de Bază: Baza parfumului se învăluie în acorduri calde și catifelate de violetă și lemn de casmir. Acest finisaj lemno-floral adaugă o notă de mister și eleganță, asigurând o persistență îndelungată și o aură seducătoare.

Amber Al Zaeem de la Nylaa este un parfum unisex conceput pentru cei care apreciază aromele luxoase și sofisticate. Este un parfum care se adresează atât bărbaților, cât și femeilor care doresc să iasă în evidență și să lase în urma lor o amprentă olfactivă unică și memorabilă.

Detalii

Brand
Apa de parfum
100 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate